line

Schooltas wint Europese Comenius Edumedia Siegel

24-06-2013

Schooltas is door het internationale en toonaangevende ‘Gesellschaft für Pädagogik und Information’ bekroond met een Europese Comenius Edumedia Siegel voor multimediale innovatie voor het onderwijs. De prijsuitreiking vond plaats op donderdag 20 juni 2013 in Berlijn.

De stappen naar persoonlijk leren

Europese Comenius Edumedia MedailleThiemeMeulenhoff zet sinds twee jaar, samen met docenten en leerlingen, stappen om samen leren opnieuw uit te vinden. Met leeroplossingen zoals Schooltas wil ThiemeMeulenhoff bijdragen aan de ontwikkeling naar meer digitaal en leerlinggestuurd onderwijs. ThiemeMeulenhoff is daarom erg blij met deze erkenning in de vorm van de Comenius EduMedia Siegel.

’We zijn trots op deze Europese bekroning. Leerlingen zijn nu eenmaal verschillend en met Schooltas zetten we stappen om persoonlijk leren mogelijk te maken door aan te sluiten bij het leerproces en de leerstijl van de individuele leerling. We zijn blij met deze erkenning, die ook toekomt aan docenten en leerlingen met wie we deze stappen hebben kunnen zetten,” aldus Eric Razenberg, algemeen directeur ThiemeMeulenhoff.