line

Eisma Edumedia biedt nu ook Nederlands en Engels aan in Schooltas

19-03-2014

Leerlingen en docenten op tientallen scholen werken sinds september 2013 met de ebooks van Eisma voor Gieks en Latijn in Schooltas. Gebruikers zijn enthousiast over de combinatie van het ‘vertrouwde’ boek en de handige tools om (samen) te leren op je tablet of laptop. Reden voor Eisma Edumedia om per direct ook Nederlands en Engels aan te bieden in Schooltas. “Eisma presenteert haar content graag in Schooltas. Wij merken dat dit scholen een praktische opstap biedt naar digitaal leren.“ aldus Peter Feenstra, Eisma Edumedia.

We leren steeds meer over digitaal leren

“Alles wat wij leren in onze gesprekken met leerlingen en docenten, proberen we elke 2 maanden in een nieuwe versie van Schooltas te verwerken. We vinden het geweldig dat Eisma Media kiest voor Schooltas. Onze gebruikers kunnen nu al kiezen uit 2.900 titels van 10 uitgeverijen.” zegt Jeroen Munk van Schooltas.

Over Eisma Edumedia

Uitgeverij Eisma Edumedia ontwikkelt lesmateriaal voor moderne en klassieke talen, vaardigheden en competenties. Eisma streeft steeds meer naar de ideale mix tussen gedrukt en digitaal lesmateriaal. De wensen en mogelijkheden van de school zijn hierbij het uitgangspunt.

Over Schooltas

Schooltas koppelt het vertrouwde boek en het schrift op de iPad, tablet of laptop aan de nieuwe mogelijkheden van interactief leren, zoals samenwerken, intelligentie en beloning. Leerlingen en docenten kunnen bijvoorbeeld samen een woordweb maken, het huiswerk bekijken/ nakijken of video toevoegen en dit delen met de klas, de school of de rest van de wereld.

Voor meer informatie met betrekking tot Eisma Edumedia kunt u contact opnemen met Peter Feenstra (P.Feenstra@eisma.nl  06-23278239. Voor meer informatie met betrekking tot Schooltas kunt u contact opnemen met Jeroen Munk (jeroenmunk@schooltas.net 06-29565157)