line

Bezoek de Schooltaspresentatie op de Landelijke Onderwijsdag Techniek

16-05-2013

Op 30 mei 2013 organiseert het Consortium Beroepsonderwijs de Landelijke Onderwijsdag Techniek voor vmbo en mbo. Het thema van de dag is: ‘De sector Techniek toekomstproof’. Er zijn 3 Masterclasses en 19 specials waaraan u kunt deelnemen. Nieuwsgierig naar iPad-mogelijkheden binnen het techniekonderwijs? Bezoek de special van ThiemeMeulenhoff over Schooltas: ‘Samen techniekonderwijs opnieuw uitvinden’.

Tijdens de 2e ronde specials presenteert Ad in den Haak (business consultant bij ThiemeMeulenhoff) samen met Ronald Jansen (docent aan het Markiezaat College) de special 'Samen techniekonderwijs opnieuw uitvinden'. De special gaat over de toepassing van iPads in het onderwijs.

Het Markiezaat College in Bergen op Zoom is dit schooljaar de uitdaging aangegaan met iPads in techniekonderwijs. In een pilot zijn de Projectwijzers van het Consortium en leermiddelen van ThiemeMeulenhoff aangeboden middels 'Schooltas'. Tijdens deze special krijgt u een beeld van de ervaringen met Schooltas en de werkwijze van de Schooltas App & Web toepassing.

>> Meld u aan of bekijk het programma.