line

Nieuw in Schooltas

Schooltas blijft in beweging. Op basis van ervaringen van leerlingen en docenten ontwikkelt Schooltas zich steeds verder.

Wat is nieuw?

> Woordweb ook voor web beschikbaar. Activeer met je de klas de voorkennis door het maken van een woordweb, wat weet de klas al van een bepaald onderwerp?

> Readerservice live: docenten kunnen hun eigen materiaal publiceren, verrijken en delen met leerlingen en/of collega’s. 
> Meer verrijking zichtbaar: nu ook plaatjes, tekst pop ups, documenten en interne boeklinks en antwoorden in werkboeken zichtbaar voor docenten. 

> Meester Bart in Schooltas!
> Werken met je eigen account. Het is niet meer mogelijk om met meerdere gebruikers in te loggen met één account vanaf Schooltas web. Als docent kan je hierdoor meer studenten toevoegen aan jouw klas, hun voortgang nog makkelijker bekijken en het huiswerk van individuele studenten nakijken. Zo heb je altijd het meest accurate overzicht.
> Delen van prikkers met de wereld hebben we uitgezet. Delen met de klas blijft wel bestaan.
> De redactie omgeving om zelf verrijking toe te voegen. En de publischer tool om boeken aan te maken en te distribueren. ​
> Nieuwe vormgeving voor prikkers
> Nu ook Zwitserse uitgeverijen in Schooltas