line

Veelgestelde vragen Schooltas update versie 3.1.

Beste Schooltas-gebruiker,
Je kun vanaf nu je Schooltas app updaten naar versie 3.1. Als je iPad gebruikt, staat de nieuwe versie van Schooltas staat klaar bij de updates in jouw appstore.

Let op! Als je de app update naar versie 3.1 kunnen de aantekeningen die je hebt gemaakt vanaf 25 mei tot nu verdwijnen. Wij adviseren daarom om de update van je Schooltas app pas te doen als het schooljaar is afgelopen.  
Hieronder vind je meer informatie over het updaten van je Schooltas-app. 

Status 21 juni 2017  
Ik heb de iOS App (voor iPad) Antwoord

Hoe weet ik welke versie mijn Schooltas app is?

 •   Open de app Schooltas en ga naar instellingen. Klik op ‘Over Schooltas’ om het versienummer te bekijken. De nieuwste update is versie 3.1.
Ik heb nog versie 3.0.1 van de Schooltas app. Moet ik nou wel of niet updaten naar de nieuwste versie van de Schooltas app?  •   Als je nu update kunnen je aantekeningen, huiswerk of prikkers vanaf 25 mei weg zijn. Voor de zekerheid kun je dus beter wachten tot het schooljaar is afgelopen.
Ik heb al versie 3.1 van de Schooltas app geïnstalleerd. Wat moet ik doen?  •    Je hoeft verder niets te doen. Je hebt al de nieuwste versie van de Schooltas app.
•    Het kan zijn dat je jouw prikkers, aantekeningen of huiswerk dat je sinds 25 mei tot de update hebt gemaakt, kwijt bent.
Ik heb de Schooltas app verwijderd en moet een nieuwe installeren. Wat nu? •    Je kunt de nieuwe versie van de Schooltas app installeren. Let op: Als je nu update kunnen je aantekeningen, huiswerk of prikkers vanaf 25 mei weg zijn. 
Ik gebruik zelf al versie 3.1, maar anderen op school gebruiken nog versie 3.0.1. •    Tussen versie 3.1 en 3.0.1 van de Schooltas app is geen communicatie mogelijk. Prikkers kun je alleen uitwisselen als je dezelfde versie van de app hebt.
•    De communicatie werkt wel gewoon tussen gebruikers die dezelfde App-versie gebruiken.

 

Ik heb de webapp of android app Antwoord
Ik heb de app geüpdate en ben nu mijn aantekeningen die ik tussen 25 mei en 4 juni heb gemaakt kwijt. •    Helaas merken we dat niet alle prikkers en verrijkingen die zijn geplaatst tussen 25 mei en 4 juni mee zijn verhuisd naar de nieuwe versie. Tot nog toe blijkt het niet mogelijk om deze prikkers en notities terug te halen.
Voor docenten:
Sommige antwoorden in Schooltas worden (nog) niet correct afgebeeld.
•    Je kunt als alternatief de antwoorden bekijken in de docenten-omgeving, Daar kom je via het menu, links onderaan.

 

Ik heb de Google Chrome App Antwoord
Notities en prikkers die ik maak in de Chrome extension verdwijnen in de webomgeving mijn.schooltas.net. Wat nu? •    •    Aantekeningen die je vanaf 4 juni toevoegt via de Google Chrome extension van Schooltas, blijven niet bewaard. Ons advies is om tot het einde van het schooljaar te werken in de webversie op Google Chrome:  http://mijn.schooltas.net 
•    Wachtwoord vergeten? Je kunt gewoon een nieuw wachtwoord opvragen.

Vragen? Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via team@schooltas.net  of bel 033 - 4483600