line

Trainingen voor Schooltas

Schooltas werkt samen met verschillende professionele trainers. In deze trainingen ervaart u alle mogelijkheden van Schooltas, zodat u met een zeker gevoel voor de klas staat.

Pitwise - Training SchooltasApp

Pitwise trainingen - ondersteunt bij de overgang naar digitaal onderwijsPitwise is een klein bedrijfje dat scholen ondersteunt bij de overgang naar onderwijs met digitale leermiddelen. Of het nu via het digibord of met de iPad is. De nadruk ligt hierbij op het verrijken van de didactische werkvormen van de docenten. De trainingen zorgen ervoor dat docenten zich ‘comfortabel’ voelen bij het gebruik van de digitale leermiddelen en bijbehorende werkvormen.

Pitwise biedt verschillende trainingen voor het gebruik van Schooltas in de klas: vaak wordt er voor een combinatie van de Schooltas training en een training digitale didactiek gekozen. 

>> Lees meer en meld u direct aan voor de SchooltasApp training

 

Timpaan Onderwijs - Training Meer met Schooltas 

Timpaan Onderwijs is een onderwijsadviesorganisatie werkzaam in Noord-Nederland. Als partner van de school is onze missie te doen wat werkt. Dat betekent dat wij ons vooral richten op de mensen waar het om gaat: de docenten en de leerlingen. We vinden het vooral belangrijk dat je je vertrouwd voelt met het inzetten van ICT en specifiek Schooltas. 

In onze basistraining 'Meer met Schooltas' leer je hoe Schooltas werkt en hoe je deze in kunt zetten in je klas. Het verkennen van de mogelijkheden van ICT om je onderwijs te verrijken is mogelijk tijdens de vervolgtraining 'Verrijk je Schooltas'.  We ondersteunen daarnaast trajecten gericht op gepersonaliseerd leren vanuit Schooltas / Pulseon.

We gaan graag met je aan de slag! Lees hier meer.